Vakantiehuis KLrivco Vakantiehuis Krico

  
OMGEVING

Home 

 

Rechts langs de weg in de bocht vanuit het huis richting Vidochov staat, zoals wij dit noemen, de dikke boom met daarop onderstaande wandelroutes in de directe omgeving. Kies een kleur en volg de gewenste routes met aantal km.

De omgeving
Zoals u kunt zien leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van wandelingen. Ook voor een actieve vakantie met mountainbiketochten,
wintersport en veel meer activiteiten is TsjechiŽ een prima vakantiebestemming. Natuurlijk zijn ook de dorpen en steden in de omgeving een bezoekje waard.

  Meivakantie 06 021 


Dit huis met de prachtige omgeving is een uitstekende keuze voor mensen die gesteld zijn op  rust  en die verder ook een wat centraal gelegen huis zoeken om de wijde omtrek te verkennen. Er zijn legio mogelijkheden voor veel activiteiten zoals wandelen in de rotspartijen van Jicin, de dierentuin in Dvur Kralove, winkelen in Hradec Kralove, bezichtigen kasteel Kuks, bergwandeling berg Zvicina, een dagje Praag, wintersport met skiŽn, langlaufen en ga zo maar door. Ook is Tsjechie rijk aan cultuur. Klik op  bezienswaardigheden voor meer informatie.


    Meivakantie 06 095   Meivakantie 06 016   Zomervakantie 06 065

U kunt er eindeloos wandelen zonder  iemand tegen te komen.  De routes gaan langs velden en door bossen. Ook komt u lang bezienswaardigheden zoals hrad Pecka.